menu
Chercher


KUNSTSTOF HPL WERKBLADEN

    
 

Kunststof werkbladen van Doeco onderscheiden zich door de ideale combinatie van hpl (high pressure laminaat)-plaat en hoogwaardig multiplex. De voornaamste kenmerken zijn: geruisarme structuur, natuurgetrouwe repro’s, slijt- en krasbestendig, echter bij het snijden op het werkblad kunnen niet te repareren krassen ontstaan. HPL is weliswaar hittebestendig tot 180ºC, maar door de hitte kan altijd de lijmlaag tussen het hpl en het multiplex loslaten. Wij adviseren om altijd een pannenrooster of onderzetter te gebruiken of, bij achterwanden, backboard- en sideboard savers.

Deze producten worden per kommissie op maat voor u geproduceerd. Om die reden kunnen deze producten niet geannuleerd of retourgenomen worden.

  
HPL oppervlakken zijn hygiënisch en gesloten en hebben daardoor geen bijzonder onderhoud nodig. Ze moeten weliswaar regelmatig schoongemaakt worden met zachte schoonmiddelen en een vochtige doek.

Maximale afmetingen : 5200 x 1200mm .
Levertijd : ca. 4 weken.

Prijzen op aanvraag via maatwerk@doeco.be

Download Bestelformulier

RVS WERKBLADEN

      
 

RVS werkbladen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs met een onderlijming van multiplex (wbp). Een rvs werkblad is hittebestendig, vlekvrij, schoon en uitzonderlijk hygiënisch. Het materiaal wordt daarom veel in restaurants toegepast, maar is ook terug te vinden in menig moderne keuken. Rvs werkbladen worden meestal in één stuk geleverd, waarbij de lasnaden zijn weg gepolijst. De spoelunit is keurig ingelast in het werkblad, wat de hygiëne ten goede komt. RVS werkbladen kunnen in verschillende vormen geleverd worden, van rechte bladen tot hoekbladen.

Deze producten worden per kommissie op maat voor u geproduceerd. Om die reden kunnen deze producten niet geannuleerd of retourgenomen worden.


Voor het droog schoonmaken van een RVS werkblad, kunt u het beste gebruik maken van een microvezeldoek. Is het blad nat , gebruik dan een zachte doek en een klein beetje wasmiddel.

Maximale afmetingen : Pégé 4500 x 650 mm .
Maximale afmetingen : Gravé 4500 x 1400 mm .
Levertijd : ca. 4 weken. Bij urgentie vraag het onze verkoop . 

Prijzen op aanvraag via maatwerk@doeco.be

Download Bestelformulier

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden