Menu
Zoek artikel

Techniek en onderhoud

Kranen

Verlichting

Halogeen lampen hebben compacte afmetingen en zijn daarom bij uitstek toepasbaar in allerhande decoratieve en functionele verlichtingen. Ze bieden ontwerpers van armaturen meer mogelijkheden om tot een geslaagd armatuurontwerp te komen. Er zijn lampjes van lagere tot hogere wattages, van huiselijk licht, bijvoorbeeld 10 W, tot museumlicht met hoge wattages.

Halogeen lampen, met name de long-life lampen, hebben een lange levensduur en een lage aanschafprijs. In de loop der jaren is de prijs alleen maar verder gedaald. Halogeen lampen geven twee keer zovee licht dan traditionele gloeilampen en bovendien gaan ze vijf keer langer mee. Er bestaan halogeen lampjes in diverse uitvoeringen, zo zijner bijvoorbeeld heel kleine steeklampjes, de zogenaamde burners en de kelkvormige koudlichtlampen.

Het schitterde halogeen licht zorgt er door de hoger lichtsterkte voor dat dingen er eenvoudigweg beter uitzien.Het is dan ook geen wonder dat halogeen licht zich in grote populariteit mag verheugen in deigngerichte woon- en werksituaties, dus ook in de moderne hedendaagse keuken.

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden