Menu
Zoek artikel
 
Meer dan 3500 productenuit voorraad leverbaar
Snelle leveringeigen transport!
Groot assortimental 45 jaar gespecialiseerd
Afhaalservicein Brasschaat

Klantenservice

Service

Heeft u een vraag over een bestelling, een product of wilt u klant van ons worden? Wij hebben de meest voorkomende vragen aan onze klantenservice voor u op een rijtje gezet.
Lees meer over onze service

 

Klant worden

Wilt u klant worden? Vul dan eerst het aanmeldformulier in. wij ontvangen graag uw actuele bedrijfsgegevens n uw antwoord op enkele korte vragen. Naar het aanmeldformulier.

     

Garanties

Per product verschilt de garantie. We hebben een overzichtelijke tabel gemaakt waarin duidelijk te zien is wat de garantietermijnen zijn... bekijk de garantietabel

 

Retouren

Soms komt het voor dat u een artikel moet retourneren. Omdat het beschadigd, verkeerd of teveel geleverd is of omdat er een fabricagefout in zit. Om een vlotte afhandeling te bevorderen vragen wij u onze retourprocedure te volgen.

 

     

Catalogus aanvragen

Onze caalogus bevat zo'n 500 pagina's met keukenaccessoires. Wilt u een catalogus ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in

 

Productinformatie

Heeft u een vraag over een van onze producten? Alles over onderhoud, techniek, tips en montageadvies hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 

     
     

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden